Showing all 5 results

 • Commerciële Bellápierre Training

  Vanaf: 250,00 excl. btw

  Leer hoe je met Bellápierre Cosmetics jouw omzet kunt verhogen. Hoe je met de juiste visagie en commerciële vaardigheden je klanten beter kunt adviseren. Door het volgen van de Commerciële Bellápierre Training positioneer je jezelf en je bedrijf naar een hoger niveau.

  Deze training wordt gegeven door Jessica van der Pijl en is speciaal ontwikkeld voor:

  • eigenaren, managers en medewerkers van salons waar Bellápierre wordt verkocht.

  De trainingen worden gegeven op 20 januari en 10 februari. Selecteer in de kalender de gewenste maand en datum.

 • Commerciële Visagie Training

  Vanaf: 375,00 excl. btw

  Leer hoe je met jouw visagie en commerciële vaardigheden je klanten beter kan adviseren. Hoe dit helpt je klantenkring te vergroten en je omzet te verhogen. Door het volgen van de Commerciële Visagie Training posi­tio­neer je jezelf en je bedrijf op een unieke manier.

  Deze training is bestemd voor:

  • degenen die voor hun werk met makeup te maken hebben of gaan heb­ben;
  • eigenaren, managers en medewerkers van bedrijven waar makeup wordt verkocht.
 • Visagie Training

  Vanaf: 695,00 excl. btw

  De kunst van het mooi opmaken is iets wat je altijd al heeft geboeid, maar een beroepsopleiding is een te grote investering voor je… Jessica van der Pijl geeft al vanaf 2005 visagie trainingen aan professionals en hobbyisten. Zij en haar team leren je hoe je niet alleen een ander, maar ook jezelf het beste kunt opmaken. Want make-up is serious business!

 • Brow Training

  Vanaf: 495,00 excl. btw

  Voor de uitdrukking van iemands gezicht is niets zo bepalend als goed gevormde, gestylde wenkbrauwen. Ontdek de kunst van het creëren van de perfecte brows. Werken met een sjabloon is geen kunst. Leer hoe jij het verschil maakt door een perfect uitgebalanceerde wow-brow te stylen. Mooi gevormde brows, passend bij de gezichtsvorm en de uitstraling van je klant, zorgen voor de juiste balans in het gezicht. Je leert te kijken naar de vorm van het gezicht en hoe je, in overleg met je klant, het perfecte resultaat kan bieden. Onze ombre verftechnieken en een finishing touch met make-up zijn ook een belangrijk onderdeel van deze training.