03

Brows

Brow Training

Mooi gevormde brows, passend bij de gezichtsvorm en de uitstraling van je klant, zorgen voor de juiste balans in het gezicht. Je leert te kijken naar de vorm van het gezicht en hoe je, in overleg met je klant, het perfecte resultaat kan bieden. Onze ombre verf­technieken en een finishing touch met make-up zijn ook een belangrijk onderdeel van deze training.

Voor de uitdrukking van iemands gezicht is niets zo bepalend als goed gevormde, gestylde wenkbrauwen. Ontdek de kunst van het creëren van de perfecte brows. Werken met een sjabloon is geen kunst. Leer hoe jij het verschil maakt door een perfect uitgebalan­ceerde wow-brow te stylen.

Data trainingen

Iedere maandag en donderdag, altijd in overleg

Tarieven

€ 495,- ex btw 

Wil je zelf brow behandelingen aan gaan bieden of jezelf verder specia­liseren? Dan is deze brow training zeker iets voor jou of je team. Verhoog je omzet en vergroot je aanbod met deze training.

JIJ LEERT

  • Theorie, gezichtsvormen, trends;
  • Productkennis
  • Theorie knippen, verven, waxen, harsen, epileren en opmaken;
  • Zelf aan de slag op twee modellen;
  • Ombre wenkbrauw make-up;
  • 4 weken online ondersteuning;
  • Examen (na 4 weken)

Aantal deelnemers

De Brow Training wordt gegeven met maximaal 2 deelnemers tegelijker­tijd. Je krijgt dus optimale aandacht. Deze training volg je in de sfeervolle ruimte van Events with Friends en bevat zowel theoretische onderdelen als praktijk­oefeningen

HOE GAAN WIJ DIT SAMEN DOEN?

Je zorgt zelf voor 2 modellen. Het eerste model verwachten wij om 13:30 u en het tweede model om 15:00 u. Je leert bij ons veel, maar ervaring doe je pas echt op wanneer je veel oefent. Wij geven je 4 weken online ondersteuning en wij plannen daarna samen een moment in om examen te doen. Je zorgt dan zelf voor een examenmodel. Duur examen: 1 uur.

Tarieven

€ 495,- ex btw

Dagindeling

Ontvangst: 9:15 u
Start:           9:30 u
Lunch:        12:30 tot 13:15 u
Eind:           16:30 u

Inclusief het gebruik van alle materialen, lunch, heerlijke aroma waters, koffie, thee en zoete bites. Na het voltooien van de training ontvang je een certi­fi­caat.

Meld je aan

  • MM slash DD slash JJJJ